Rostbiif veiselihast 2kg

52,80 
26,40  /kg

Mahe rohumaaveise liha on parim valik hõrgu ja mahlase ahjuprae valmistamiseks!
Liha on juba valmis nööritud koos maitsva rosmariini oksaga. Vajab meelepärast maitsestamist!

Soovitused:

*Võta liha 2 tundi enne küpsetamist külmikust välja.

*Ära eemalda nööri, see tagab ühtlase küpsemise.

*Ära liha üle küpseta, järgi täpselt juhiseid retseptis.

*Parima tulemuse saad siis, kui kasutad liha-termomeetrit!

*Pärast ahjust välja võtmist lase lihal kaetuna 15 min puhata.

Häid maitseelamusi!

 

100g tootes

Energia: 477 kJ / 113 kcal kJ / kcal
Rasvad: 3.6 g g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 1.7 g g
Valgud: 20.1 g g
Sool: 0.2 g g
Realiseerimisaeg päevades: 7...21
Säilitustemperatuur: +2...+4°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.