Viie minutiga valmiv lihasteik salati ja chimichurr’i kastmega

Koostis:

  • Veiseliha Minutisteik (1 steik 1 inimese kohta)
  • Väiksem Rooma salat
  • Roheline sibul
  • Rosmariin
  • Oliiviõli
  • Balsamico äädikas
  • Must pipar
  • Meresoola
  • Värske petersell
  • Punase veini äädikas
  • Oregano
  • Šalottsibul
  • Päikesekuivatatud tomatid
  • Laabijuust

Valmistamine:

  • Sega kokku Balsamico, oliiviõli, sool, pipar ja hakitud rosmariin.
  • Marineeri selles kiiresti nii pooleks lõigatud Rooma salat, poolikud rohelise sibula varred kui ka minutisteik.
  • Aja grill või pann kuumaks ja pane sinna salatipeapoolikud, sibulavarred ja liha. Prae 45 sekundit.
  • Pane blenderisse (või haki noaga hästi peeneks) petersell, šalottsibul, oliiviõli, punase veini äädikas ja maitseained. Purusta kaste ühtlaseks.
  • Keera pannil olevad juurvilja ja liha ümber, küpseta veel 45 sekundit.
  • Nüüd serveeri juurviljad ja liha ühelt taldrikult. Lisa juurde päikesekuivatatud tomatid ja laabijuustu laastud. Lisa ka chimichurri kaste.

Tagasiside

Review Viie minutiga valmiv lihasteik salati ja chimichurr’i kastmega.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.