Veise minutisteik 2tk, 600g

13,18 
21,97  /kg

Eestis kasvatatud mahe rohumaaveise liha.
Minutisteiki ei pea panema ahju järelküpsema. Prae steike 3-4 minutit mõlemalt poolt kuumal pannil, siis küpseta veel 1 minut ning maitsesta soola-pipraga ja serveeri kuumalt!

Tasub teada:
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C

Soovitame lasta lihal enne küpsetamist pool tundi toatemperatuuril seista.

Kuumuta paksupõhjalisel pannil väike kogus õli ning aseta sellele lihalõik. Pann olgu kuum, kuid ei tohi suitseda.

Pruunista liha 3 minutit mõlemalt poolt. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Seejärel aseta liha 180 °C-ni eelkuumutatud ahju ning küpseta soovitud sisetemperatuurini (10-15min). Liha sisetemperatuuri mõõtmiseks soovitame kasutada lihatermomeetrit!

Võta liha ahjust välja ning jäta 5–10 minutiks (fooliumi alla) puhkama, et lihamahlad lõikamisel välja ei voolaks. Serveeri steik pärast praadimist kuumalt.

Kõikide steikide juurde sobib hästi meie retseptivalikus saadaval Argentiinast pärit Chimichurri.

*Toote kaal võib erineda. Kui klient saab alla etteantud kaalu lihatüki – kanname Teile puudujääva kaalu eest raha tagasi. (loe: Müügitingimused p3.7)

 

100g tootes

Energia: 477 kJ / 113 kcal
Rasvad: 3.6 g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 1.7 g
Valgud: 20.1 g
Sool: 0.2 g
Realiseerimisaeg päevades: 21
Säilitustemperatuur: +2...+4°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.