Veise pajakuubikud 390g

7,20 
18,46  /kg

Eestis kasvatatud mahe rohumaaveise liha.
Kodudes kasutatakse toiduvalmistamiseks sageli lihakuubikuid ja -ribasid. Lihakuubikud sobivad šašlõki, samuti paja- ja vormiroogade ning kastmete (guljaši) valmistamiseks. Paljud nimetavad taisemast lihast lõigatud kuubikuid guljašiks – selleks on kõige parem taine väherasvane veiseliha. Guljašitüki suuruseks on umbes 2 x 2 cm, paremini sobivad tagaosa lihased, kuid üsna hästi ka kondita abatükk.

 

100g tootes

Energia: 477 kJ / 113 kcal
Rasvad: 3.6 g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 1.7 g
Valgud: 20.1 g
Sool: 0.2 g
Realiseerimisaeg päevades: 7...15
Säilitustemperatuur: 0...+2°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.