Koostisosad: lambakarree 91%, rapsiõli, sool, paprika, vürtsid (sh SINEP), sibul, säilitusaine: naatriumatsetaat.
Kuumuta grill eelsoojendamiseks keskmisele kuumusele. See võib sõltuvalt grillist varieeruda, kuid temperatuur umbes 180-220°C.
Grillimine:
Aseta lambakarre grillile, grilli umbes 2-3 minutit, kuni pind on krõbe ja kuldne. Pööra lambakarre ümber ja grilli teist külge 2-3 minutit, et saavutada mõlemale poolele ilus küpsetusvärv. Jätka grillimist, keerates liha perioodiliselt, et see ühtlaselt küpseks. Küpsetusaeg sõltub liha paksusest ja soovitud küpsusastmest. Keskmine grillimisaeg võib olla 6-10 minutit.
Küpsusastme kontroll:
Soovitatav sisetemperatuur lambakarre sisetemperatuuri saavutamiseks on umbes 57-63°C roosakas keskosa saavutamiseks. Kasuta toidutermomeetrit, et kontrollida liha sisetemperatuuri.