Verikäki ja röstitud ahjukõrvitsa salat

Vaja läheb:

150 g Metskitselihaga Linnamäe Lihatööstuse verikäkki õhukeste viiludena
300 g muskaatkõrvitsat koorituna ja tükeldatuna
100 g beebispinatit või muud värsket salatit
2-3 sl pohlamoosi
Veidi vett või õunamahla
Soola ja pipart
Oliiviõli
Veidi sidrunimahla

Valmistamine:

Verikäki ja röstitud muskaatkõrvitsa salati valmistamiseks piserda tükeldatud kõrvitsat oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Laota ahjuplaadile ning rösti 200 kraadi juures ca 15-20 minutit, kuni kõrvits on läbi küpsenud ja hakkab kergelt pruunistuma.
Rösti verikäki õhukesi viile ahjus 150 kraadi juures kuni need on krõbedad. Sega beebispinat või salatiroheline vähese oliiviõli ja sidrunimahlaga läbi. Laota vaagnale. Säti sinna peale röstitud kõrvits ja verikäkirattad. Sega pohlamoos kas vee või õunamahlaga vedelamaks ja kalla salatile. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.

Allikas: Tuuli retseptid

Tagasiside

Review Verikäki ja röstitud ahjukõrvitsa salat.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.