Veisekeele Takod

ETTEVALMISTUSAEG: 15 minutit

KÜPSETUSAEG: 3 tundi 45 minutit

AEG KOKKU: 4 tundi

Veisekeele saad osta meie LIHAPOEST.

Salsa verde ehk rohelise salsa saad lihtsalt valmistada ise. Retsept on leitav siit.

Koostisained

 Mahe rohumaaveise keel

suurt sibulat

Nelk

1 Küüslauk

6 kuni 7 loorberilehte

spl pipraterad

spl soola

Taimeõli

Maisitortillad

Salsa verde

Avokaado

Koriander

Tükeldatud punane sibul

Kogused valida vastavalt soovitud portsjonite kogusele. Kaunistuseks viilutatud redis.

Valmistamine

  1. Hauta keel-Täitke suur (12-liitrine, kui teil on) aluspott kaks kolmandikku veega. Lisa veisekeel, sibul, purustatud küüslauguküüned, loorberilehed, pipraterad ja sool. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust peale seda kui vesi on keema hakanud. Kata pott kaanega ja keeda keelt tasasel tule umbes 2 tundi.
  2. Tõsta pehmeks keenud keel puljongist välja hästi külma vette, et nahk lööks keele küljest lahti ning seejärel oleks kergem nahk eemaldada. Eemaldage hele nahataoline kate. Eemaldage see kate oma sõrmede ja/või väikese terava noaga ja visake ära. Samuti eemaldage ka keele osa, millega keel kinnitub suupõhja
  3. Viiluta ja pruunista keel-Lõigake keel endale sobiva paksusega viiludeks. Kuumuta pann keskmise kuumuseni ning seejärel aseta viilud pannile. Prae viile mõlemalt poolt, kuni need on kergelt pruunistunud.
  4. Praetud keel lõika kuubikuteks.
  5. Pane takod kokku-Pehmendage tortillasid näiteks pliidil või mikrolaineahjus(umbes 10 sekundit tortilla kohta), kuni neisse tekivad õhutaskud, või mikrolaineahjus . Aseta tortilla keskele suur lusikatäis liha. Lisage lusikatäis salsa verdet ja hakitud avokaadot, sibulat ja hakitud värsket koriandrit. Kaunista rediseviiludega.

Tagasiside

Review Veisekeele Takod.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.