Böff a la tartar on vaid siis maitsev, kui kasutatakse väga head värsket sisefileed.
Retsept on 4le inimesele
Vaja läheb:
- 300g sisefileed (sobib põder, metskits, hirv)
- näpuotsaga fenkoli seemneid (uhmerdada)
- 1 väike punane sibul
- 1tl kappareid
- näpuotsaga sitsusoola, musta pipart
- 1spl worchesteri kastet
- 1/2 tl inglise sinepit
- 4 munakollast
- sidruni riivitud koor garneeringuks
- Värket peterselli peale raputamiseks
Valmistamine:
Lase sisefilee läbi hakklihamasina. Sega lihamassi juurde kõik maitseained va sidrunikoor. Jaga portsionid neljale taldrikule lapikuks nö kotletiks ja vajuta keskel munakollase jaoks pesa. Aseta ettevaatlikult iga kotleti peale mahe kodumuna kollane. Kaunista sidruni kooreribadega, peterselli ning soovi korral soolahelveste ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
Serveeri rukkileivaga!
Review Ulukiliha böff a la tartar.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.