Böff a la tartar on vaid siis maitsev, kui kasutatakse väga head värsket sisefileed.
Retsept on 4le inimesele
Vaja läheb:
300g sisefileed (sobib põder, metskits, hirv)
näpuotsaga fenkoli seemneid (uhmerdada)
1 väike punane sibul
1tl kappareid
näpuotsaga sitsusoola, musta pipart
1spl worchesteri kastet
1/2 tl inglise sinepit
4 munakollast
sidruni riivitud koor garneeringuks
Värket peterselli peale raputamiseks
Valmistamine:
Lase sisefilee läbi hakklihamasina. Sega lihamassi juurde kõik maitseained va sidrunikoor. Jaga portsionid neljale taldrikule lapikuks nö kotletiks ja vajuta keskel munakollase jaoks pesa. Aseta ettevaatlikult iga kotleti peale mahe kodumuna kollane. Kaunista sidruni kooreribadega, peterselli ning soovi korral soolahelveste ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
Review Ulukiliha böff a la tartar.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.