See lihtne ja kiiresti valmiv pirukas sobib nii suviseks õhtusöögiks kui ka talviseks soojaks ampsuks.
Vaja läheb:
2spl oliivõli
100ml lihapuljongit
2tl maisitärklist segada poole klaasi külma veega
500g veisehakkliha
2 küüslauguküünt -hakkida peeneks
1 sibul -hakkida peeneks
1klaas beebispinatit
1 porgand -riivida
3spl tomatipastat
1 pakk 400g külmutatud lehttainast
1 muna pealt määrimiseks
Valmistamine:
Pruunista pannil hakkliha koos teiste köögiviljadega, Lisa puljong ja hauta 5 min, lisa tärklis ning lase pakseneda. Jahuta.
Rulli taigen 24 cm läbimõõduga küpsetusvormi põhja ja lisa lihamass. Võib teha ka väikeseid pirukaid, kui on vastavad vormid. Rulli peale samas mõõdus taignakatted, aseta ettevaatlikult pirukale peale ja kinnita servad kahvliga vajutades. Määri pealt munaga.
Aseta pirukas 190 kraadisesse eelsoojendatud ahju ning lase küpseda 25-30min kuni pirukas on pealt krõbe ja kuldpruun.
Naudi!
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Suvine hakklihapirukas.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.