Suitsetatud veise antrekoodi steik sinihallitusjuustu-veini kastmes

Retsept on 4le inimesele

Sobib ka algajale suitsuahju kasutajale:)

Vaja läheb:
600g mahe rohumaaveise antrekoodi steike (2 steiki)

Maitsestamiseks:
Näpuotsaga soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
0,5tl paprikapulbrit
Pane suitsuahju õunapuu kuivatatud oksad või muud juba valmistootena ostetud puidutükid meelepärase suitsumaitse tekitamiseks. Kuumuta ahi 180C. Aseta lihasteigid ahju ning suitseta vaid 15minutit või meelepärase suitsumaitse saavuatmiseni.
Tõsta ettevaatlikult steigid restilt ning järelküpseta eelkuumutatud praepannil veel ca 5 min mõlemalt poolt, kuni liha sisetemperatuur on 56-60 kraadi (keskmiselt küps).
Sinihallitusjuustu-veini kaste:
  • 100g sinihallitusjuustu
  • 1/4 klaasi valget kuiva veini
  • 1 tl purustatud küüslauku

Valmistamine: Kuumuta samal pannil juust, vein ja küüslauk ning hauta paar minutit ühtlaseks kreemjaks kastmeks.

Viiluta steigid ning aseta värske salati padjale. Vala peale juustu-veini kaste ning naudi!

Tagasiside

Review Suitsetatud veise antrekoodi steik sinihallitusjuustu-veini kastmes.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.