Seakarree sinepi-meeglasuuris

See mahlane ja maitsev praad sobib valmistamiseks nii sea-, kui ka erinevate veiseliha tükkidega.
Meie soovitame kasutada retseptis Uulitsa mee-sinepiglasuuri, kuid neid komponente võib ka eraldi juurde lisada.

 

  • 4 seakarreed (2sm paksused tükid) või veiseliha antrekoodi steike.
  • Meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipart
  • 2 supilusikatäit taimeõli
  • 1 klaas kuiva valget veini
  • ¼ tassi peeneks hakitud sibulat
  • 2 spl võid
  • 2 spl Uulitsa sinepi-meeglasuuri
  • Tükeldatud värske  petersell

Valmistamine:

Maitsestage lihatükid soola ja pipraga ning laske 2 tundi maitsestuda. Võtke paksu põhjaga pann, lisage veidi õli ning kuumutage särtsumiseni. Pruunistage lihatükid mõlemalt poolt kenasti kuldseks ca 5-7min. Asetage liha kaane alla kõrvale. Alandage pannil kuumus, lisage või, sibulatükid ja vein. Laske pakseneda ca 10 min. Segage juurde 2spl sinepi-meeglasuuri. Vajadusel lisage ka maitse järgi soola. Lõpetuseks raputage peale värsket peterselli. Võite lihad asetada uuesti pannile ja kastmega üle niristada. Kuid sobib ka eraldi kastmekannuga lauale panna.

Serveerige ahjukartulite või kartulipüreega!

Head isu!

Tagasiside

Review Seakarree sinepi-meeglasuuris.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.