Röstitud tallekarree

Retsept on 4-le inimesele

Vaja läheb:
500 g lambaliha (tallekarreed)
1tl kuivmarinaadisegu
1 oks värsket rosmariini
praadimiseks oliiviõli

Valmistamine:

Ideaalne tallekarree jääb seest veidi roosa ja pealt mõnusalt kuldpruun. Maitsesta vastavalt oma soovile, arvestades 4
kondiga tükki sööja kohta. Ideaalis tahaks liha mõni tund marinaadis maitsestuda, aga saab ka kiiremini.
Kuumuta ahi 220-230 kraadini.
Lõika karreed tükkideks, jättes 2 ribiluud tüki kohta (ja arvestades siis 2 lihatükki e. 4
ribiluud sööja kohta). Hõõru sisse meelepärase kuivmarinaadiga*.
Kuumuta ahjupann pliidil hästi tuliseks, siis lisa oliiviõli ja prae lihatükid igast küljest kaunilt kuldseks.
Tõsta ahju ning küpseta 220-230 kraadi juures 8-10 minutit, kuni liha on saavutanud Sinu
jaoks sobiva küpsusastme. Tõsta ahjust välja, kata vorm kergelt fooliumiga
ja lase lihatükkidel 10-15 minutit “puhata”.

Serveeri meelepärase lisandiga.

Tagasiside

Review Röstitud tallekarree.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.