Röstitud Sourdough lõvilaka, võrsete ja mahlase veisesteigiga!

See sandwich viib keele alla nii lihaga kui ka ilma!

Kogus 4-6le inimesele:

Põhiline on värske tooraine, milleks on:

  • Hapusai ehk sourdough
  • 200g Lõvilakka (seen) või sobib ka austerservikud
  • 450g mahe lihaveise steiki (antrekoot, esiselg, välisfilee, denversteik…)
  • 400g värskeid võrseid (maitse järgi kas vürtsikas segu või nt päevalille võrsed)
  • 2spl oliivõli, jahvatatud pipart, soolahelbeid

Valmistamine:

Piserda saiaviilud oliivõliga ja rösti õrvalt kuldpruuniks. Piserda veisesteike oliivõliga, maitsesta pipra, soolaga ja grilli (prae) 4min mõlemalt poolt. Jäta fooliumi alla puhkama. Grilli (prae) lõvilaka ca 2cm paksused seibid pannil oliivõli, ghee või võiga, maitsesta soola, pipraga.

Aseta saiale kõigepealt seened, siis veise õhukesed viilud ja lõpetuseks võrsed. Piserda veel üle vähese oliivõliha ja värskelt jahvatatud musta pipraga.

 

 

Tagasiside

Review Röstitud Sourdough lõvilaka, võrsete ja mahlase veisesteigiga!.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.