Röstitud luuüdikont Gremolata

Vaja läheb:

2 veise toruluud (üdikont)

1 sl oliiviõli

2 hakitud küüslauguküünt

1 sl riivitud sidrunikoort

2 sl külmpressitud oliiviõli

4 sl panko riivsaia

1 sl hakitud värsket peterselli

soola ja musta pipart

Valmistamine:

Sega küüslauk, sidrunikoor ja oliiviõli, lisa riivsai, petersell ja sool-pipar. Sega läbi ning tõsta igale kondiseibile. Küpseta 220-kraadises ahjus 10-20 minutit, kuni üdi võdiseb, aga veel ära ei sula ja gremolata-kate on kenasti krõbekuldne. (Küpsetamisaeg sõltub kontide suurusest, väiksematel piisab 10 minutist).

Serveeri kuuma krõbeda saiaga, igale sööjale anna pikk peenike lusikas, millega luuüdi toruluu seest välja urgitseda.

Tagasiside

Review Röstitud luuüdikont Gremolata.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.