Vaja läheb: 600g rohumaaveise steiki
Steikide marineerimiseks:
2 teelusikatäit jämedamat purustatud pipart
1 teelusikatäis soola
1 teelusikatäis pruuni suhkrut
1 supilusikatäis sojakastet
1 teelusikatäis veiniäädikat
3 supilusikatäis oliiviõli
Võtke ca 300 grammised tükid ja veeretage neid pipras. Segage kokku ülejäänud maitseained ja asetage liha sinna marineeruma. Selleks varuge vähemalt tund.
Maitsevõi valmistamiseks:
6-8 küüslauguküünt
200 grammi võid
näputäis musta pipart
peotäis värsket või kuivatatud peterselli
tilk õli
Serveerige kuumalt koos matsevõi viilu ja meelepärase värske salati – või kartulipüreega.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Piprapihv maitsevõiga.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.