Pestoga täidetud veiseliharull

Vaja läheb:
1 kg lihaveise kõhuäärt (‘matambre’)

soola ja musta pipart

150-200 g pestot

Kuidas valmistada: (vaata videot)

Laota lihaveise kõhuäär tööpinnale.

Maitsesta korralikult soola ja pipraga, siis määri pesto ühtlase kihina lihale, jäta umbes sentimeeter servadest puhtaks.

Keera liha tihedasti rulli, nii et lihakiud jäävad jooksma piki rulli. Seo liharull iga 4-5 cm tagant kööginiidiga kinni.

Pruunista liharull kuumal pannil õlis ümberringi. Siis keera fooliumisse ja küpseta 200kraadises ahjus või kuumade süte kohal või grillahjus umbes 1,5 tundi, kuni liha on küps.

Lase lihal 15 minutit puhata, siis eemalda foolium ja kööginöör ning lõika viiludeks. Lihalõigud on maitsvad nii soojalt kui ka külmalt.

Retsept: Pille Petersoo

Pilt: Pille Petersoo

http://nami-nami.ee/retsept/20043/lisada:_pestoga_taidetud_veiseliharull

Tagasiside

Review Pestoga täidetud veiseliharull.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.