Vaja läheb:
1 kg lihaveise kõhuäärt (‘matambre’)
soola ja musta pipart
150-200 g pestot
Kuidas valmistada: (vaata videot)
Laota lihaveise kõhuäär tööpinnale.
Maitsesta korralikult soola ja pipraga, siis määri pesto ühtlase kihina lihale, jäta umbes sentimeeter servadest puhtaks.
Keera liha tihedasti rulli, nii et lihakiud jäävad jooksma piki rulli. Seo liharull iga 4-5 cm tagant kööginiidiga kinni.
Pruunista liharull kuumal pannil õlis ümberringi. Siis keera fooliumisse ja küpseta 200kraadises ahjus või kuumade süte kohal või grillahjus umbes 1,5 tundi, kuni liha on küps.
Lase lihal 15 minutit puhata, siis eemalda foolium ja kööginöör ning lõika viiludeks. Lihalõigud on maitsvad nii soojalt kui ka külmalt.
Retsept: Pille Petersoo
Pilt: Pille Petersoo
http://nami-nami.ee/retsept/20043/lisada:_pestoga_taidetud_veiseliharull
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Pestoga täidetud veiseliharull.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.