Pardifilee Chimichurriga

2-3 inimesele

Vaja läheb:

400g pardifileed
100ml Chimichurrit.:

Punt värsket koriandrit-hakkida peeneks
Punt värsket peterselli-hakkida peeneks
0,5tl punast pipart (värsket tšillikauna hakkida)
50ml head oliivõli
1 tl punaseveini äädikat
3tl oreganot
4 küüslauguküünt pressida

Valmistamine:

Pardifilee asetada külmale pannile nahk allpool ning küpsetada madalal temperatuuril kuni 15 min (kuni kenasti pruun ja krõbe), valada üle jäänud rasv pannilt ära ning pöörata teine pardi külg. Praadida veel 5-8min. Asetada fooliumi sisse puhkama, kus part veel järelküpseb)

Kastme jaoks sega kõik koostisained kokku ja lasta 30min maitsestuda.

Lõika pardifilee seibid ja kalla üle chimichurriga.

Serveeri koos rösttomatite, kartulipüree või värske tsitrusesalatiga.

Vaata ka videot, kuidas Gordon Ramsey pardifileed küpsetab:

Tagasiside

Review Pardifilee Chimichurriga.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.