Retsept 4-le inimesele
See krõbe ja mõnusalt karamellise ja ingveri-küüslaugu maitsega aromaatne roog valmib vaid 25 minutiga.
Vaja läheb:
-600 g mahe rohumaaveise küljesteiki
-1 spl maisijahu
-200 ml rapsiõli
-2 tl purustatud värsket ingverit
-1 spl värsket purustatud küüslauku
-50 ml mahedat soya kastet
-50 ml vett
-100 g pruuni suhkrut
4 vart rohelist sibulat (võib kasutada ka küüslaugu rohelisi lehti või muud meelepärast)
Valmistamine:
Lõika ristikiudu lihast 2cm paksuses viilud ning aseta tugevasse kilekotti. Lisa lihatükkidele maisitärklis ning raputa hoolikalt lihaga segamini. Jäta seisma.
Aseta tärklisega lihatükid õli sisse ning kuumuta mõlemalt poolt 1 minut. Ära kuhja kõiki lihatükke korraga pannile, sest siis hakkavad nad hauduma.
Pane kastme valmistamiseks pannile küüslauk ja ingver, ning pruunista ca 30 sekundit.
Lisa kastme sisse ka lihatükid ning lase kastmel vaikselt pakseneda ca 30 sekundit.
Lõpetuseks lisa kastmesse ka rohelise sibula varred ning lase veel 30 sekundit haududa.
Serveeri koos aurutatud riisiga kuumalt!
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Mongooliapärane küljesteik ingveri ja küüslauguga.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.