Beef Hammer ehk Osso-bucco haamer on atraktiivne ja maitsev eriti just suitsutades.
Kuid meil on juba talv ukse ees, mistõttu proovime seda tükki ka praeahjus küpsetada.
Vaja läheb:
1 tükk 2kg osso-bucco haamer (Liivimaa Lihaveis) -seotud
1tl soola
1tl pipart
1tl paprikapulbrit
1tl tšillihelbeid
1tl sibulapulbrit
1tl küüslaugupulbrit
1spl õli määrimiseks
100gr taluvõid segatud ürtidega
Valmistamine:
Sega kõik maitseained purgis kokku, määri esimesena liha kokku õliga ja seejärel terve koguse maitseaineseguga. Eelsoojenda ahi 180 kraadini, aseta liha ahju ca 1 tunnika. Jälgi, et liha liialat kuivama ei hakka. 1 tunni pärast võta liha välja – lisa ürdivõi sektorid ja mähi liha fooliumi sisse.
Küpseta veel ca 1,5 tundi.
Võimalusel kasuta lihatermomeetrit. Liha on valmis kui sisetemperatuur on tõusnud 95 kraadini.
Head isu!
Vaata videot: Küpsetamine suitsuahjus
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Mahlane Osso-Bucco Hammer.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.