Mahlane Osso-Bucco Hammer

Beef Hammer  ehk Osso-bucco haamer on atraktiivne ja maitsev  eriti just suitsutades.

Kuid meil on juba talv ukse ees, mistõttu proovime seda tükki ka praeahjus küpsetada.

Vaja läheb:

1 tükk 2kg osso-bucco haamer (Liivimaa Lihaveis) -seotud

1tl soola

1tl pipart

1tl paprikapulbrit

1tl tšillihelbeid

1tl sibulapulbrit

1tl küüslaugupulbrit

1spl õli määrimiseks

100gr taluvõid segatud ürtidega

Valmistamine:

Sega kõik maitseained purgis kokku, määri esimesena liha kokku õliga ja seejärel terve koguse maitseaineseguga. Eelsoojenda ahi 180 kraadini, aseta liha ahju ca 1 tunnika. Jälgi, et liha liialat kuivama ei hakka. 1 tunni pärast võta liha välja – lisa ürdivõi sektorid ja mähi liha fooliumi sisse.

Küpseta veel ca 1,5 tundi.

Võimalusel kasuta lihatermomeetrit. Liha on valmis kui sisetemperatuur on tõusnud 95 kraadini.

Head isu!

Vaata videot: Küpsetamine suitsuahjus

Tagasiside

Review Mahlane Osso-Bucco Hammer.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.