Maheveise hake trühvliõli ja kapparitega

Kogus: 2 inimesele

Vaja läheb:

300 g lihaveise küljesteiki
50 g väikeseid kappareid
0,5 tl trühvliõli
1 suur munakollane
0,5 tl Dijoni sinepit
20 g rohelist sibulat
50 g Hellmann’si majoneesi
2 tumeda seemnesaia viilu
20 g peterselli (võimalusel käharpetersell)
või praadimiseks
sool, pipar

Valmistamine:

Võta lõikelaud ja hea terav nuga. Haki lihaveise küljesteik umbes 0,5 cm paksusteks kuubikuteks. Aseta kuubikud kaussi ja lisa üksteise järel teised toiduained: kappar,
trühvliõli, munakollane, sinep. Sega segu läbi hoolikalt, aga õrnalt. Maitse ning lisa oma maitse järgi soola ja pipart. Valmis segu pane seniks külmkappi, kui teed sibulamajoneesi. Püreesta sobivas anumas roheline sibul koos vähese veega. Valmis püree lisa majoneesile ja sega seni, kuni majonees muutub ühtlaselt
roheliseks. Lõpuks aja pann pliidil kuumaks, lisa või, aseta saiad pannile ning prae mõlemalt poolt nii kaua, kui sai on mõlemalt poolt kergelt pruunikas ja krõbe.
Serveeri valmis segu taldrikul oma fantaasia järgi, raputa peale hakitud petersell ja naudi krõbedate saiade ning sibulamajoneesiga!

Head isu!

Retsepti autor: Martin Tamm/ “Mahe rohumaaveis” Liivimaa Lihaveise kokaraamat

 

Tagasiside

Review Maheveise hake trühvliõli ja kapparitega.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.