Lihapallid aedubadega

Koostis- ja maitseained:

1 pakk Liivimaa Lihaveise mahe hakkliha
muna
Parmesani juust
riivleib
sibul
küüslauk
rohelist pipart (soovi korral)
soola
valget pipart
tšillihelbeid (soovi korral)
kooritud ja tükeldatud tomateid (talvisel hooajal võib värsked ja mahlased tomatid asendada kvaliteetse konserveeritud tükeldatud tomatitega)

Valmistamine:

Võta 1 pakk rohumaaveise hakkliha (iga kahe inimese kohta), muna, riivitud Parmesani juustu, veidi riivleiba. Sega ained kokku ning valmista lihapallid.

Valmista lihapallidele kaste:
Võta üks suur sibul, hakitud küüslauguküüs, rohelist pipart (soovi korral) ning
prae läbi. Lisa maitse järgi soola ja valget pipart, soovi korral kuivatatud
tšillihelbeid. Seejärel lisa kooritud ning tükeldatud tomatid. Keeda kastet
veidi aega keskmisel kuumusel, seejärel alanda kuumust ning lisa podisevasse
kastmesse lihapallid ning kata nõu kaanega. Lase lihapallidel kastmes 30
minutit küpseda.

Lisa kastmele peotäis aedoakaunu ning lase küpseda, kuni oad on pehmed, kuid ei lagune laiali.

Maitsev kaste ongi valmis, serveeri krõbeda leiva, riisi või pastaga.

Maitseelamusi!

Retsept ja foto: http://www.bonappetit.com

Tagasiside

Review Lihapallid aedubadega.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.