Krõbedad veiselihapallid kukeseente ja karulauguga

NIPP! Tee toitu hea tujuga -kasvõi laula, ja toit saab parem!

Kogus: 4 inimesele  / valmistusaeg: 1 tund

Veiselihapallid:
300 g veise sisetükk
100 g bešamellkastet
20 g pärlsibulat
10 g ingverit
sool, pipar

Paneering:
jahu
muna
Panko riivsai

Bešamellkaste:
või
piim
jahu
šalottsibul
tüümian
muskaatpähkel (värskelt
riivitult)
Lisandid:
praetud kukeseened
kaunistuseks karulauk
dipikaste

Valmista bešamellkaste. Kõigepealt sulata potis või, seejärel prae šalottsibulat vähese tüümianiga. Lisa jahu ja passeeri see ehk pruunista, vala peale piim ja sega. Maitsesta kaste soola, pipra ja muskaatpähkliga. Haki liha ja sibul noaga peeneks, sega sisse bešamellkaste, riivitud ingver ja maitsesta soola-pipraga. Veereta segu käte vahel pallikesteks ja pane 10 minutiks sügavkülma tahenema. Seejärel veereta pallid jahust, munast ja riivsaiast läbi ning prae rohkes õlis kuldse värvini.
Serveeri koos praetud kukeseente ja dipikastmega, kaunista karulauguga.

Head isu!

Retsepti autor: Dmitri Haljukov /Liivimaa Lihaveise retseptiraamat

Tagasiside

Review Krõbedad veiselihapallid kukeseente ja karulauguga.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.