Kergelt vürtsikas roog veiselõikudest

Koostis- ja maitseained:

1 pk (390g) Liivimaa Lihaveise mahe rohumaaveise lihalõiked
Šalottsibul 40g
Värviline beebi porgand (võib kasutad ka tavalist porgandit) 80g
Küüslauk 6g
Värske chilli kaun 8g
Tume soja 12g
Vesi 80 ml
Sool
Värske koriander 5g
Seesami seemned
Valmistamine:

Pese beebiporgandid korralikult švammiga nii, et ei oleks mulda (jäta koor peale , kuna see annab porgandile krõbedust).
Koori šalottsibulad ning lõika pikuti pooleks.
Koori ning haki küüslauk.
Lõika chilli kaunast õhukesed viilud (kui soovid vähem vürtsikat siis eemalda seemned).
Haki koriander.
Maitsesta liha kergelt soolaga.
Prae veise lõigud kergelt ümber ringi, nii et seest ei ole veel valminud. Tõsta lõigud eemale.
Prae samal pannil, kus praadisid liha, porgandid.
Kui porgandid hakkavad valmima al denteks, siis lisa neile sibul.
Kui sibul on muutunud klaasjaks siis lisa küüslauk, chilli viilud ning eelnevalt küpstatud veise lõigud. Prae kergelt läbi ning lisa soja ja vesi. Kuumuta niikaua, kuni maitsed on omavahel segunenud, kuid liha on jäänud seest ilusti punakaks.
Kui roog on valminud siis lisa hakitud koriander ning sega läbi.
Serveerimine:

Raputa peale seesami seemneid ning kõige parem serveerida koos riisiga.

Tagasiside

Review Kergelt vürtsikas roog veiselõikudest.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.