Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 4,5 tundi ahjus
Koostisosad
1.5 kg Sea küljetükk
2 spl Sinep
![]()
1 spl Mesi
![]()
2 tl Sool
![]()
1 tl Must pipar
KASTE:
1.5 dl Magus tšillikaste
![]()
2 tk Laimi mahl
2 spl Hoisini kaste
0.5 dl Hele sojakaste
![]()
Sool
![]()
Must pipar
![]()
1. Kuumuta ahi 150 kraadini. Lõika kamarasse triibud, ruudud või rombid. Sega sinep ja mesi ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning hõõru lihasse. Keera liha fooliumisse ja pane 4 tunniks ahju.
2. Sega kastme ained ja kuumuta läbi.
3. Võta liha ahjust, tee foolium pealt lahti ja soovi korral määri nüüd liha ( NB! Mitte kamar!) kastmega.
4. Kuumuta ahi 225 kraadini. Pane liha lahtise fooliumiga ahju tagasi ja küpseta kuni kamar on krõbe, 15-20 minutit. Jälgi, et kamar ära ei kõrbeks!
5. Võta ahjust, lase 10-15 minutit seista ja lõika viiludeks.
Review Kauaküpsenud seakülg.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.