Hõrk jaapanipärane Beef Tataki salat

Siit saate teada, kuidas seda väga lihtsat, kuid ülimalt maitsvat ja õrna veiseliha Tataki valmistada. Veiseliha tataki pärineb Jaapanist ning see roog valmistatakse kas välisfileest välistükisilmast. Seda ülimalt maitsvat ja värsket liha valmistatakse aastaaringselt ning võite kindlad olla, et nii teie pere kui ka külalised lausa vaimustuvad sellest .

Steik ja salat

  • 30ml oliivõli
  • 600g Beef tataki liha Liivimaa Lihaveiselt
  • Seasoning To Taste
  • 1 punanse suur sibul – väga õhuksesteks viiludeks lõigatud ja külmas vees 1h hoitud
  • 200g valget redist – lõigata õhukseteks viiludeks, hida samuti külmas vees 1h
  • Värske salati segu (nt beebispinat või muu meelepärane mix)

Salatikaste:

  • 30 ml Mirin-Jaapani ja Korea köögis kasutatav toiduvalmistamise vein (vaata>)
  • 50ml soja kastet
  • 30ml riisiäädikat
  • 1/2 apelsini mahl
  • 1 küüslauguküüs riivida

Valmistamine: Küpseta eelmaitsestatud  liha mõlemalt poolt nagu veiseliha steiki ikka meelepärase sisetemperatuurini. Meie soovitame pooltoorest ehk Midium Rear (54C), see liha jääb seest punakasroosa ning tõmbad hästi kak salatikastme endasse.

Viiluta  liha imeõhukesteks viiludeks. Nõruta sibul ja redis , sega kokku salatimix, lihaviilud ja kaste. Serveeri kohe.

Head nautimist!

Tagasiside

Review Hõrk jaapanipärane Beef Tataki salat.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.