Grillitud Rib-Eye steik balsamiikoga

See itaaliapärane roog koosneb vaid 4 koostisosast ja valmib 30 minutiga! Kõige tähtsam on hea ja kvaliteetne tooraine!

Retsept 2-4le.

Koostisosad:

1 pakk Dry-Aged Rib-Eye steiki, 450g pakis on 2 steiki  (kuivlaagerdunud veise antrekoot). Telli siit
1spl oliivõli, soola, pipart – steikide maitsestamiseks
1spl head balsamiikot. Telli siit
200g värsket rukolat ja lambasalatit
1spl head parmesani juustu (värskelt riivitud)

Valmistamine:
Võta liha eelnevalt toasooja ning piserda oliivõli, soola ja pipraga. lase 30min maitsestuda.
Eelkuumuta grill ning grilli mõlemalt poolt ca 5 min, kuni liha on medium-raw. Mitte üle küpsetada! Võta liha grillilt ja lase fooliumi all veidi puhata, et mahlad kinnistuksid.
Pese salatilehed -aseta taldrikutele portsionitena valmis. Lõika liha ristikiudu viiludeks ning aseta taldrikutele. Piserda üle oliivõli, balsamiiko ja vähese soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Soovi korral lisa ka riivitud parmesanijuust.

Head maitsmist!

 

Tagasiside

Review Grillitud Rib-Eye steik balsamiikoga.

0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.