Grillitud koftad (kebab)

“Kogus 6-le

Koostis- ja maitseained:

1 pakk (500g) Liivimaa lihaveise mahe hakkliha
Küüslauk 20g
Sibul 30g
Värske petersell 30g
Leib või leivapuru 25g
Chilli helbed 2g
Värske koriander 6g
Värsked selleri lehed 12g
Paprika pulber 6g
Sool
Purustad pipar
Puidust vardad

Valmistamine: (vaata videot)

Leota vardaid vees, et küpsetamisel ei läheks mustaks või põlema.
Kui kasutad leiba siis leota leivaviile vees, ning seejärel pigista leivast üleliigne vesi välja. Kui kasutad leivapuru siis ei ole vaja leotada ning saad lisada otse segusse.
Haki küüslauk, sibul, petersell, koriander ning selleri lehed.
Sega kõik koostisained omavahel kokku.
Lase segul umbes 1-2 tundi seista külmiku temperatuuril, et maitsed seguneksid.
Mässi kätega segu ühtlaste portsjonitega ümber puidust varraste.
Grilli näiteks green eggil, või grillpannil umbes 10 minutit või kuni valmimiseni.
Serveerimine:

Serveeri koos grillitud pita ning adzikaga.”

 

 

Tagasiside

Review Grillitud koftad (kebab).

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.