Burger rebitud veiselihaga

Retsept 6le burgerile
Vaja läheb:
  • 240g / 1 pakk Pulled Beef e. rebitud veiseliha (vaata toodet)
  • 6 Burgeri saia
  • 100g ketšupit
  • 2 keskmist punast sibulat (soovi korral marineeri sibulat eelnvalt äädika, soola ja suhkru lahuses 1h)
  • 100g Burgerikastet – TEE ISE! (võib ka ilma kastmeta) Vaata retsepti siit:
  • 1 pott lehtsalatit

Valmistamine: aseta eelkuumutatud grillile võiga määritud poolikud burgerikuklid ning fooliumile rebitud liha. Küpseta kukleid mõlemalt poolt, samal ajal sega liha, et kõik ühlaselt läbi kuumeneks.

Määri kuumale kuklile veidi kastet, aseta salatileht, sibul ja siis liha ja ketšup.  Liha peale veidi ketšupit või uuesti kastet. Aseta peale teine pool kuklist ning suru veidi kokku, et mahlad seguneksid.

Serveeri kuumalt!

Tagasiside

Review Burger rebitud veiselihaga.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.