Aeglaselt küpsenud veisepõsk punase veini kastmes

Vaja läheb:

500g lihaveise põske
2 porgandit
1 suur sibul
1 jupp sellerit
1 küüslauk
1 oks rosmariini
100ml punast kuiva veini
200ml veisepuljongit

Valmistamine:

Aja pann kuumaks ja pruunista lihad mõlemast küljest. Tõsta kõrvale.
Pruunista samal pannil tükeldatud köögiviljad, lisa vein ja hauta 5 min, uni alkohol on välja keenud. Lisa puljong, lase keema.

Aseta liha koos köögiviljade ja kastmega ahjupotti ja aseta ahju 2.restile. Hauta 160C ahjus ca 4 tundi, kuni liha on suus-sulavalt pehme!

 

Tagasiside

Keskmine hinnang: 5.0 / 5
(kokku 1 arvustust)
5 punkti
1
4 punkti
0
3 punkti
0
2 punkti
0
1 punkt
0
luik.rain

Ülimaitsev ja väga lihtne valmistada😋
🙏🙏Suured Tänud🙏🙏

3 aastat tagasi

Review Aeglaselt küpsenud veisepõsk punase veini kastmes.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.