Tri-tip on aastaid olnud veiseliha maailmas alahinnatud. Ikka on see tükk leidnud koha, kas burgeris, vorstis või supis. Samas on lõuna-ameeriklased seda suurepärast mahlast lihast grillinud aegade algusest peale. Järjest enam on tri-tip kohta leidmas ka Eesti veiseliha huvilise grillivalikus.
Kuigi tri-tip-st kannatab lõigata ka steike on see lihas siiski parim terve tükina grillides. Kuna tri-tip on väherasvane ja väike lihas, siis parima tulemuse saamiseks ei tasu jätta seda tükki ei toore ehk “rare”na ega kindlasti ka küpsetada üle. Parim küpsusaste selle lihase jaoks on keskmine ehk medium, ei pluss ega miinus. Mahlasust lisavad tri-tip grillile erinevad marinaadid, sobivad hästi aasia marinaadid.
Oleme avastanud enda jaoks kiired lihatermomeetrid, mis mõõdavad liha sisetemperatuuri mõne sekundiga. Meie poolt kasutatavad termomeetrid on leitavad siit.
Vaata ka videot, kuidas tri-tipi grillida.

Linnamäe Lihatööstuse kvaliteetsed tooted on nüüd saadaval Läti Sky kauplustes!
Alates 22. augustist on Linnamäe Lihatööstuse suurepärased tooted saadaval ka meie naaberriigis Lätis! Nüüd saavad ka Läti kliendid nautida meie kvaliteetseid ja maitsvaid lihatooteid. Linnamäe

Mahlane delikatess: mahe rohumaaveise keel
Kas otsite uusi ja põnevaid viise oma toidulaua mitmekesistamiseks? Tutvustame teile üht kulinaarset aaret – veisekeelt. Selles artiklis uurime veisekeele valmistamise põhitõdesid ning selle kasulikkust

Mahetoimkond külastas Linnamäe Lihatööstust
Augusti alguses oli meil au võõrustada Põllumajandus-Kaubanduskoja mahetoimkonda, kellega koos arutasime sügavuti meie sektori tuleviku ja kvaliteedi teemadel. Oleme veendunud, et muutuste aeg on käes

Avame tehase hoovis müügipunkti!
Alates 14.aprillist on Linnamäe Lihatööstuses avatud hoovimüük! Valikus on nii Linnamäe Lihatööstuse uued suve grilltooted kui ka tavasortimendi tooted. Lisaks võib grillile leida suures valikus

Mis on Wagyu F1?
Wagyu tõu liha kvalifitseerimine: Täisvereline Wagyu: 100% geneetiliselt Wagyu veiseliha (ristandit pole) F1 (50% Wagyu): 50% või kõrgema Wagyu geneetilise sisaldusega, ristand täisverelise teise tõuga.

Puutsa talu Wagyu lugu
Eestimaal kasvatatud Wagyu veisetõug Puutsa talust on omaniku Airi Külveti sõnul kenasti marmorjas ja tänu hoolivale kasvatamisele vaid rohumaadel – tõeline maiuspala! Wagyu veisetõu tutvustus