Tri-tip on aastaid olnud veiseliha maailmas alahinnatud. Ikka on see tükk leidnud koha, kas burgeris, vorstis või supis. Samas on lõuna-ameeriklased seda suurepärast mahlast lihast grillinud aegade algusest peale. Järjest enam on tri-tip kohta leidmas ka Eesti veiseliha huvilise grillivalikus.
Kuigi tri-tip-st kannatab lõigata ka steike on see lihas siiski parim terve tükina grillides. Kuna tri-tip on väherasvane ja väike lihas, siis parima tulemuse saamiseks ei tasu jätta seda tükki ei toore ehk “rare”na ega kindlasti ka küpsetada üle. Parim küpsusaste selle lihase jaoks on keskmine ehk medium, ei pluss ega miinus. Mahlasust lisavad tri-tip grillile erinevad marinaadid, sobivad hästi aasia marinaadid.
Oleme avastanud enda jaoks kiired lihatermomeetrid, mis mõõdavad liha sisetemperatuuri mõne sekundiga. Meie poolt kasutatavad termomeetrid on leitavad siit.
Vaata ka videot, kuidas tri-tipi grillida.

Linnamäe Lihatööstus saadab Ukrainasse konserve!
Linnamäe Lihatööstus saadab Ukrainasse konserve! EJS-i üleskutsele koguda konserve Ukraina heaks on reageerinud palju jahiseltse ja jahimehi. Sellega seoses on Linnamäe Lihatööstus teinud ka omalt

Avaldasime kokaraamatu “Mahe rohumaaveis”
Raamat sisaldab 22 Eesti tippkoka veiseliharetsepti koos koka persooni tutvustusega. Igal kokal on jagada oma nipp, kuidas parim tulemus saada. Kõik road on kodukokkadele jõukohased.

Linnamäe Lihatööstuse juurdeehitusena valminud uus tehas alustab tööd!
Vähem kui aastaga valmis Linnamäe Lihatööstuse juurde uus Liivimaa Lihaveise 1200m2 suurune tehasehoone. Varem Ahjal tegutsenud Liivimaa Lihaveis kolib uutesse ruumidesse oktoobris, mille tulemusena lisandub

Septembrikuu retsept: Hakklihaga täidetud kõrvits
September on kõrvitsa hooaeg ning seda imelist värvidemängu võiks ka oma toidulaual nautida. Väga lihtne ja tervislik retsept sobib nii suvikõrvitsate, ilukõrvitsate kui ka paprikatega

Mis on Wagyu veiseliha
Selle Jaapani veisetõu liha on kõige kallim liha maailmas. See uskumatult marmorjas taine liha on hinnatud delikatess, mida nüüd ka Eestis vähesel määral juba pakutakse.

Augustikuu retsept: Tacod Short Ribs Chili con carne’ga
See mehhikopärane taco retsept on nautimiseks nii suvisel grillipeol kui ka vihmasel sügisõhtul. Samuti miks mitte süüa chili con carnet täiesti ilma tacodeta -põhiroana. Vaata