VIDEO: Mida teha veise ristluu otsaga

Ristluu on looma tagaosa kõige pehmem ja rasvavaene lihas. Ristluu on nii pehme, et selle otsast tehakse ka tartar’i, ent kõige sagedamini lõigatakse ristluu romsteikideks. Ristluu sobib hästi ka ahjuprae valmistamiseks.

Liha ja veini parimad kooslused

Toit ja vein on ajatu kombinatsioon, mis pakub meile naudingut ja rõõmu nii söömisest kui ka joomisest. Üks klassikaline kooslus, mis on aastaid köitnud gurmaanide

Read More »

Mahe rohumaaveise antrekoodi steik sai eripreemia

Laupäeval, 18. novembril, toimus Kultuurikatlas koostöös Maitsev Eesti festivaliga mahepõllumajanduse aastakonverents, kus kuulutati välja parimad mahetootjad ja -tooted. See sündmus tõi meile, Linnamäe Lihatööstusele, erilist

Read More »
0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.