VIDEO: Mida teha veise ristluu otsaga

Ristluu on looma tagaosa kõige pehmem ja rasvavaene lihas. Ristluu on nii pehme, et selle otsast tehakse ka tartar’i, ent kõige sagedamini lõigatakse ristluu romsteikideks. Ristluu sobib hästi ka ahjuprae valmistamiseks.

Mis on Wagyu veiseliha

Selle Jaapani veisetõu liha on kõige kallim liha maailmas. See uskumatult marmorjas taine liha on hinnatud delikatess, mida nüüd ka Eestis vähesel määral juba pakutakse.

Read More »

15 nippi, kuidas grillida

Lihapood.ee-st kvaliteetset grill-liha tellides tasub mõelda ka sellele, kas grillimiseks mõeldud tarvikud ja know-how on ikka olemas, et lihast parima võimaliku tulemuse saada. Siinkohal pakume

Read More »
0

Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult

-20%

Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.