500g veisehakkliha
2 küüslauguküüs purustada
1tl tšilli helbeid
1tl riivitud ingverit
2tl kerget sojakastet
2 1/2tl kecap kastet (Indoneesia magus tšillikaste, mida saab ka ise valmistada)
1tl rapsiõli
1tl seesamiõli
Kecap manis kastme ise valmistamine:
Pane sojakaste ja pruun suhkur väikesesse potti. Kuumuta keemiseni, siis keeda tasasel või keskmisel kuumusel, kuni kaste pakseneb ja meenutab siirupit. Võta kaste tulelt ja lase jahtuda – jahtudes see pakseneb veelgi.
Sega kokku küüslauk, tšilli, ingver, soja ja kecap manis ning pane külmikusse 0,5h seisma.
Pruunista pannil hakkliha koos katmega krõbedaks ja lõpus lisa seesamiõli. Sega.
Review Krõbe aasiapärane hakkliha.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.