Mahe rohumaaveise keel
2 suurt sibulat
Nelk
1 Küüslauk
6 kuni 7 loorberilehte
1 spl pipraterad
2 spl soola
Taimeõli
Maisitortillad
Salsa verde
Avokaado
Koriander
Tükeldatud punane sibul
Kogused valida vastavalt soovitud portsjonite kogusele. Kaunistuseks viilutatud redis.
Valmistamine
- Hauta keel-Täitke suur (12-liitrine, kui teil on) aluspott kaks kolmandikku veega. Lisa veisekeel, sibul, purustatud küüslauguküüned, loorberilehed, pipraterad ja sool. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust peale seda kui vesi on keema hakanud. Kata pott kaanega ja keeda keelt tasasel tule umbes 2 tundi.
- Tõsta pehmeks keenud keel puljongist välja hästi külma vette, et nahk lööks keele küljest lahti ning seejärel oleks kergem nahk eemaldada. Eemaldage hele nahataoline kate. Eemaldage see kate oma sõrmede ja/või väikese terava noaga ja visake ära. Samuti eemaldage ka keele osa, millega keel kinnitub suupõhja
- Viiluta ja pruunista keel-Lõigake keel endale sobiva paksusega viiludeks. Kuumuta pann keskmise kuumuseni ning seejärel aseta viilud pannile. Prae viile mõlemalt poolt, kuni need on kergelt pruunistunud.
- Praetud keel lõika kuubikuteks.
-
Pane takod kokku-Pehmendage tortillasid näiteks pliidil või mikrolaineahjus(umbes 10 sekundit tortilla kohta), kuni neisse tekivad õhutaskud, või mikrolaineahjus . Aseta tortilla keskele suur lusikatäis liha. Lisage lusikatäis salsa verdet ja hakitud avokaadot, sibulat ja hakitud värsket koriandrit. Kaunista rediseviiludega.
Review Veisekeele Takod.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.