Siit saate teada, kuidas seda väga lihtsat, kuid ülimalt maitsvat ja õrna veiseliha Tataki valmistada. Veiseliha tataki pärineb Jaapanist ning see roog valmistatakse kas välisfileest välistükisilmast. Seda ülimalt maitsvat ja värsket liha valmistatakse aastaaringselt ning võite kindlad olla, et nii teie pere kui ka külalised lausa vaimustuvad sellest .
Salatikaste:
- 30 ml Mirin-Jaapani ja Korea köögis kasutatav toiduvalmistamise vein (vaata>)
- 50ml soja kastet
- 30ml riisiäädikat
- 1/2 apelsini mahl
- 1 küüslauguküüs riivida
Valmistamine: Küpseta eelmaitsestatud liha mõlemalt poolt nagu veiseliha steiki ikka meelepärase sisetemperatuurini. Meie soovitame pooltoorest ehk Midium Rear (54C), see liha jääb seest punakasroosa ning tõmbad hästi kak salatikastme endasse.
Viiluta liha imeõhukesteks viiludeks. Nõruta sibul ja redis , sega kokku salatimix, lihaviilud ja kaste. Serveeri kohe.
Review Hõrk jaapanipärane Beef Tataki salat.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.